WIST JE DAT…

Waarom een juiste schatting van bedrijfsvastgoed cruciaal is voor succesvol verkopen of verhuren

Als experts in ons vakgebied houden we rekening met een breed scala aan criteria, zoals de ligging en faciliteiten van het pand, de oppervlakte, de afwerkingsgraad, het bouwjaar, de mogelijkheden inzake uw activiteit, de polyvalentie van het gebouw, en de energieprestaties. Deze factoren helpen ons om een gedetailleerd en accuraat beeld van jouw pand of vastgoedportefeuille te krijgen.

Bij ABM- Altos zijn we niet een doorsnee immokantoor. Als energieke kmo bieden we een persoonlijke service, zonder extra hindernissen.We luisteren aandachtig naar jouw noden en geven eerlijk en onderbouwd advies. Bovendien volgen we de vastgoedmarkt in de regio op de voet en kennen we de prijzen van vergelijkbare panden in de buurt. Deze meetbare informatie combineren we met onze persoonlijke aanpak om een juiste schatting te bieden.

Waarom is een juiste schatting van jouw bedrijfspand zo belangrijk? Hier zijn vijf redenen:

  1. Maximaliseer de winst: Een nauwkeurige waardebepaling helpt je om een realistische en marktconforme vraagprijs te stellen, waardoor je de kans vergroot om jouw pand tegen een optimale prijs te verkopen of verhuren.

  2. Snellere transacties: Een correct geprijsd pand trekt meer geïnteresseerden aan, wat kan leiden tot snellere verkoop- of verhuurprocessen en minder tijd dat het pand leegstaat.

  3. Financiële planning: Met een juiste schatting kunt u beter plannen en budgetteren voor toekomstige investeringen, upgrades of uitbreidingen van uw vastgoedportefeuille.

  4. Transparantie en vertrouwen: Een accurate en onderbouwde prijsbepaling creëert vertrouwen bij potentiële kopers of huurders, wat de onderhandelingen en uiteindelijke transactie soepeler maakt.

  5. Risicobeperking: Een goed onderbouwde waardebepaling helpt bij het vermijden van juridische geschillen en zorgt ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke en fiscale verplichtingen.

    Wij staan klaar om je te helpen met een professionele en betrouwbare schatting van jouw bedrijfsvastgoed. Bij ABM-Altos combineren we onze uitgebreide kennis en ervaring met een persoonlijke aanpak per project en per klant.

    Denk je eraan jouw bedrijfsvastgoed te verkopen of te verhuren? Vul jouw gegevens in op onze contactpagina of neem rechtstreeks contact met ons op via het nummer 0475 560 427.